Настани

Промовирање на електромобилноста – Електромобилност 2.0
 • септември 18, 2019
 • 10:30 - 13:30 часот
 • Паркингот веднаш до анекс просториите на ФЕИТ и МФС ул.Руѓер Бошковиќ бр.18
ВЕЛО Фиеста
 • септември 19, 2019
 • 19:00 - 23:00 часот
 • Димитрија Чуповски Плоштад Македонија, 1106 Skopje
Ден без aвтомобили
 • септември 20, 2019
 • 11:00 - 14:00 часот
 • Парк Ибни Пајко
Да зборуваме за клима и #НаТочак
 • септември 21, 2019
 • 19:00 - 22:00 часот

Предложете ни настан да го додадеме во нашиот календар