Еко-Марко

Здраво посетителу!

Оваа страница е наменета за тестирање на еко Марко, чат-бот кој што може да ти помогне да дознаеш колкав е твојот придонес кон загадувањето врз основа на тоа кое превозно средство го користиш за да се движиш низ градот.

Доколку си заинтересиран за тестирање, кликни на иконката(кружното прозорче) во десниот долен агол. Сите твои коментари и препораки, достави ги на nikolco.gosev@innovationlab.mk